Dagkrem til normal og kombinert hud | Ansiktskrem | Eir
Ansiktskrem fra Eir
Dagkrem til normal og kombinert hud
EIR / 50 ml

Blueberry Face Cream

Produktet er på lager. Normal leveringstid er 2-4 virkedager

Details

Superingrediens: Blåbær
Dagkrem til normal og kombinert hud. Den er kremet i konsistensen med en svak rosa farge, og trekker raskt inn i huden. Denne dagkremen er intensivt fuktighetsgivende med antioksidanter og vitaminer fra blåbær og multer, som hjelper huden med å bli myk og smidig, samtidig som den beskytter mot ytre stress.
Se merSe mindre
HUDTYPE:
Normal / Kombinert
FORDELER:
Pleiende / Fuktighetsgivende / Mykgjørende / Beskyttende / Vegansk

HVORDAN BRUKE:

Denne dagkremen bør brukes på denne måten:


Steg 1: Rens ansiktet ditt aller først.

Steg 2: Pump ansiktskremen på fingertuppene dine og masser inn i ansiktet. To pump bør være passe, men velg den mengden som passer deg best. For området rundt øynene anbefaler vi Eir Rosehip Eye Cream.

Brukes om morningen.

SUPERINGREDIENSER:

Blåbær

Rik på naturlige antioksidanter, polyfenoler og fruktsyrer som gir fuktighet, beroliger og beskytter huden mot eksternt stress.

Multer

Multer har et høyt nivå av antioksidanter, som vitaminene A, C og E, som gir ekstra beskyttelse mot ytre stress og for tidlig aldring, og bidrar til å bygge opp og fornye huden.

VIEW FULL INGREDIENT LIST

SERTIFIKATER:

Hudpleierutine med Eir
 
Steg 1:
Rens huden din med naturlige produkter fra Eir - velg mellom en deilig mousse eller en mildere gel. Påføres ansiktet og smøres inn med sirkulære bevegelser (fukt gjerne ansiktet med litt vann først). Rens av med vann. 
 
Steg 2:
Etter første rens kan du velge mellom flere deilige produkter - alt etter som hva behovet for huden din er. Du kan gå for en enda mer effektiv eksfoliering og rens med en scrub eller peeling, eller gi huden din en skikkelig fuktighetsboost med f eks maske eller serum. Eller unne deg et eget hjemmespa og gå for alle herlighetene.
 
Steg 3: 
Avslutningsvis anbefaler vi alltid en ansiktskrem. Velg den som passer din hudtype, og til det sartere området rundt øynene kan det være lurt å unne seg en uparfymert øyekrem.