Cloudberry Cleanser, , hi-res
Cloudberry Cleanser, , hi-res
Cloudberry Cleanser, , hi-res
EIR / 150 ml

Cloudberry Cleanser

Produktet er på lager. Normal leveringstid er 2-4 virkedager

Details

Superingrediens: Multer
En mild rensegel for daglig rens av ansiktet. Tar bort smuss og makeup samtidig som den pleier og gir fuktighet til huden. Ekstrakter fra multer og blåbær gir fuktighet og bidrar til en frisk følelse. Inneholder også milde rengjørende emner, som ikke er basert på SLES og PEG, som er pleiende samtidig som de effektivt tar bort smuss og makeup.
Se merSe mindre
HUDTYPE:
Sensitiv / Tørr / Kombinert
FORDELER:
Renser / Pleier / Fjerner makeup / Vegansk

HVORDAN BRUKE:

Denne ansiktsrensen bør brukes på denne måten.

 

Steg 1: Fukt ansiktet ditt aller først med litt vann.

Steg 2: Pump/klem ut litt produkt i hendene dine og masser inn i ansiktet med sirkulære bevegelser. Rensen kan fint brukes til å fjerne øyesminke (også vannfast), men vær litt forsiktig hvis du har sensitive øyne. Skyll med vann ved ubehag. 

Steg 3: Skyll ansiktet med vann eller bruk en fuktet klut til å ta bort alt av produkt.

Brukes om morningen og kvelden.

SUPERINGREDIENSER:

Multer

Multer har et høyt nivå av antioksidanter, som vitaminene A, C og E, som gir ekstra beskyttelse mot ytre stress og for tidlig aldring, og bidrar til å bygge opp og fornye huden.

Blåbær

Rik på naturlige antioksidanter, polyfenoler og fruktsyrer som gir fuktighet, beroliger og beskytter huden mot eksternt stress.

VIEW FULL INGREDIENT LIST

SERTIFIKATER:

Hudpleierutine med Eir
 
Steg 1:
Rens huden din med naturlige produkter fra Eir - velg mellom en deilig mousse eller en mildere gel. Påføres ansiktet og smøres inn med sirkulære bevegelser (fukt gjerne ansiktet med litt vann først). Rens av med vann. 
 
Steg 2:
Etter første rens kan du velge mellom flere deilige produkter - alt etter som hva behovet for huden din er. Du kan gå for en enda mer effektiv eksfoliering og rens med en scrub eller peeling, eller gi huden din en skikkelig fuktighetsboost med f eks maske eller serum. Eller unne deg et eget hjemmespa og gå for alle herlighetene.
 
Steg 3: 
Avslutningsvis anbefaler vi alltid en ansiktskrem. Velg den som passer din hudtype, og til det sartere området rundt øynene kan det være lurt å unne seg en uparfymert øyekrem.