Fri frakt over kr 500,- vårsalg

Skjønnhet |

20 Nov

Foto: nina skalsted
Skjønnhet |

20 Nov

Superingredienser for huden din

Eir hudpleieprodukter er laget av superingredienser som er å finne i den skandinaviske naturen. De er fulle av antioksidanter og næring som gjør huden din godt.

Huden vår trenger omsorg og kontinuerlig påfyll av energi og næring som er mykgjørende, fuktighetsgivende og forsterkende. Skandinavia er et av de få stedene i verden hvor vi har fire årstider, og huden vår endrer seg med disse - det kan derfor være ekstra krevende å finne en hudpleierutine som funker. Samtidig har dette tøffe klimaet gitt oss effektfulle, naturlige superingredienser. Eir er inspirert av det spesielle i den skandinaviske naturen, og sammen med produktutvikler, Ulf Åkerstrøm, hudpleieekspert, Sonja Wigert Næss, og bærekraftsekspert, Bård Bringsrud Svensen, har vi plukket ut 4 superingredienser fra den skandinaviske naturen som alle gir næring til huden din.

Blåbær

Rik på naturlige antioksidanter og fruktsyrer som gir fuktighet, beroliger og beskytter huden mot eksternt stress.

Multer

Rik på antioksidanter som har en naturlig antimikrobiell effekt, reduserer irritasjon og beskytter huden. Multer har også et høyt nivå av antioksidanter, som vitaminene A, C og E, som gir ekstra beskyttelse mot stress og for tidlig aldring, og bidrar til å bygge opp og fornye huden.

Nyperose

Oljen fra nyperose er rik på omega-3 og -6 som er intensivt mykgjørende og nærende på en tørr og sensitiv hud. Nyperose inneholder Vitamin A som bidrar til å fornye huden og motvirker skader forårsaket av for eksempel sol og eksternt stress, og bidrar dermed til å gjøre huden mer elastisk.

Havre

Inneholder aktiv beta-glukan som reduserer irritasjon og rødhet. Den beroliger og nærer huden og forbereder den til å takle eksternt stress. Oljer fra havre forbedrer hudbarrieren, mykgjør og hjelper huden med å gjenvinne sin naturlige tekstur og mykhet. Havreolje inneholder også høye nivåer av ulike former for E-vitamin som beskytter mot oksidativt stress fra miljøet og solens UV-stråler (erstatter ikke SPF).

 

Eir hudpleieprodukter er 94,4 - 100 % naturlige.

 

 

Flere Stories
Skjønnhet |

3 Apr

Vet du egentlig hvilken hudtype du har?

I løpet av mine år som hudterapeut, opplevde jeg ofte at klientene mine hadde en helt feil oppfatning av hvilken hudtype de hadde. Dette fører ofte til at man bruker feil produkter, som igjen kan føre til en forverring av huden.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

14 Mar

Hvordan bremse hudens aldringstegn

Noen faktorer som synkende østrogen nivå og som fører til slapp hud samt genetikk som påvirker hudens aldring, kan vi dessverre ikke kontrollere. Det er imidlertid også flere ytre påvirkninger som medvirker til hvordan hudens eldes, og med riktig fokus kan dette utgjøre en vesentlig forskjell på hudens utseende.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

4 Feb

Supermat: Chiafrø

Chiafrø er en rik kilde til næringsstoffer og antioksidanter, og inneholder samtidig få kalorier. Her får du en liten innføring i næringen til chiafrø, samt oppskriften til den perfekte chia-frokosten.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

26 Jan

Hvordan forebygge – og redde – tørr vinterhud?

Vinteren er tiden for deilige skiturer og rolige peiskvelder inne. En koselig tid, men også en tid som kan være veldig utfordrende for huden vår. Still forberedt – og la denne vinteren bli den beste for huden din!
LES ARTIKKELEN