Blogg

Her kan du bli inspirert på temaene skjønnhet og bærekraft.
Skjønnhet |

21 Jan

Slik oppnår du frisk glød med en god hjemmerutine

Huden alle misunner; den glødende, lett skinnende huden som ser så frisk og naturlig ut. Men hvordan får du den? En god hjemmerutine kan være alt som kreves, og følger du disse tre rådene garanterer jeg en friskere og mer glødende hud!
Les artikkelen
Skjønnhet |

30 Aug

Hjemmelaget smoothies med høstbær

Høsten er bærplukkingstid! Hva er vel deiligere enn å komme seg ut i skogen i den friske luften og høste av naturens egen supermat? Skogen har en helt egen stemning , og er en fantastisk kilde til meditasjon og avkobling.
Les artikkelen
Skjønnhet |

4 Apr

Bli kjent med Sonja - vår skjønnhetsredaktør

Med en litt problematisk hud i tenårene, begynte Sonja å gå til hudterapeut allerede som 16 åring. Med rask forbedring i huden ble hun fascinert av hvor viktig riktig pleie var for god hudhelse – og ikke minst hvor viktig en fin hud var for selvbildet.
Les artikkelen
Skjønnhet |

2 Jul

Din guide til UV-stråler og solbeskyttelse

Omtrent 80 prosent av hudens aldring er forårsaket av solen og ytre påvirkning. Hva er det egentlig med solstrålene som gjør så stor skade på huden? Og vet du hvilke stråler solkremen din beskytter deg mot?
Les artikkelen
Skjønnhet |

20 Nov

Superingredienser for huden din

Eir hudpleieprodukter er laget av superingredienser som er å finne i den skandinaviske naturen. De er fulle av antioksidanter og næring som gjør huden din godt.
Les artikkelen