Sonja Wigert
Spa-sjef Norefjell Ski og Spa / Skjønnhetsredaktør
Sonja er vår skjønnhetsredaktør. Hun er utdannet hudterapeut og har 15års erfaring, har drevet to hudpleiesalonger og nå er hun spa-sjef på Norefjell Ski og Spa. Hun vil svare så godt hun kan på spørsmål dere har, samtidig som hun deler egne historier og tips om hudpleie. Test
Blogginnlegg av forfatter
Skjønnhet |

3 Apr

Vet du egentlig hvilken hudtype du har?

I løpet av mine år som hudterapeut, opplevde jeg ofte at klientene mine hadde en helt feil oppfatning av hvilken hudtype de hadde. Dette fører ofte til at man bruker feil produkter, som igjen kan føre til en forverring av huden.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

19 Mar

Hello spring! Er huden din klar for våren?

Det er fantastisk deilig, men etter en vinter pakket inn i ullpledd og masse klær trenger du kanskje en liten boost for å bli klar for å vise deg frem i vårsolen. Her får du tre gode tips til huden som jeg sterkt anbefaler å ta med seg inn i våren.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

14 Mar

Hvordan bremse hudens aldringstegn

Noen faktorer som synkende østrogen nivå og som fører til slapp hud samt genetikk som påvirker hudens aldring, kan vi dessverre ikke kontrollere. Det er imidlertid også flere ytre påvirkninger som medvirker til hvordan hudens eldes, og med riktig fokus kan dette utgjøre en vesentlig forskjell på hudens utseende.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

4 Feb

Supermat: Chiafrø

Chiafrø er en rik kilde til næringsstoffer og antioksidanter, og inneholder samtidig få kalorier. Her får du en liten innføring i næringen til chiafrø, samt oppskriften til den perfekte chia-frokosten.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

26 Jan

Hvordan forebygge – og redde – tørr vinterhud?

Vinteren er tiden for deilige skiturer og rolige peiskvelder inne. En koselig tid, men også en tid som kan være veldig utfordrende for huden vår. Still forberedt – og la denne vinteren bli den beste for huden din!
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

21 Jan

Slik oppnår du frisk glød med en god hjemmerutine

Huden alle misunner; den glødende, lett skinnende huden som ser så frisk og naturlig ut. Men hvordan får du den? En god hjemmerutine kan være alt som kreves, og følger du disse tre rådene garanterer jeg en friskere og mer glødende hud! Du får også et lite tips til hvordan du kan forebygge pigmentflekker, som er noe flere opplever om sommeren når huden utsettes for solen.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

3 Jan

SOS for tørre vinterlepper

Vinteren er her for fullt, og med vårt kalde uteklima og tørre inneluft med mye fyring, er huden vår, og særlig leppene, svært utsatt for dehydrering.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

18 Dec

Trygge skjønnhetsrutiner for gravide

Nå som jeg selv er gravid forstår jeg hvorfor jeg har fått så mange spørsmål rundt temaet “trygge skjønnhetsrutiner for gravide”. Med dette innlegget ønsker jeg å fortelle hva jeg, som hudterapeut, forholder meg til gjennom min graviditet. Forhåpentligvis vil jeg berolige deg litt, i jungelen av råd og skremselspropaganda som finnes der ute.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

30 Aug

Hjemmelaget smoothies med høstbær

Høsten er bærplukkingstid! Hva er vel deiligere enn å komme seg ut i skogen i den friske luften og høste av naturens egen supermat? Skogen har en helt egen stemning , og er en fantastisk kilde til meditasjon og avkobling.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

2 Jul

Din guide til UV-stråler og solbeskyttelse

Omtrent 80 prosent av hudens aldring er forårsaket av solen og ytre påvirkning. Hva er det egentlig med solstrålene som gjør så stor skade på huden? Og vet du hvilke stråler solkremen din beskytter deg mot?
LES ARTIKKELEN