Skjønnhet

Skjønnhet |

Jan 3

SOS for tørre vinterlepper

Vinteren er her for fullt, og med vårt kalde uteklima og tørre inneluft med mye fyring, er huden vår, og særlig leppene, svært utsatt for dehydrering.
Les artikkelen
Skjønnhet |

Feb 6

Hvordan bremse hudens aldringstegn

Noen faktorer som synkende østrogen nivå og som fører til slapp hud samt genetikk som påvirker hudens aldring, kan vi dessverre ikke kontrollere. Det er imidlertid også flere ytre påvirkninger som medvirker til hvordan hudens eldes, og med riktig fokus kan dette utgjøre en vesentlig forskjell på hudens utseende.
Les artikkelen
Skjønnhet |

Feb 4

Supermat: Chiafrø

Chiafrø er en rik kilde til næringsstoffer og antioksidanter, og inneholder samtidig få kalorier. Her får du en liten innføring i næringen til chiafrø, samt oppskriften til den perfekte chia-frokosten.
Les artikkelen
Skjønnhet |

Jan 26

Hvordan forebygge – og redde – tørr vinterhud?

Vinteren er tiden for deilige skiturer og rolige peiskvelder inne. En koselig tid, men også en tid som kan være veldig utfordrende for huden vår. Still forberedt – og la denne vinteren bli den beste for huden din!
Les artikkelen
Skjønnhet |

Nov 20

Superingredienser for huden din

Eir hudpleieprodukter er laget av superingredienser som er å finne i den skandinaviske naturen. De er fulle av antioksidanter og næring som gjør huden din godt.
Les artikkelen
Skjønnhet |

Apr 4

Bli kjent med Sonja - vår skjønnhetsredaktør

Med en litt problematisk hud i tenårene, begynte Sonja å gå til hudterapeut allerede som 16 åring. Med rask forbedring i huden ble hun fascinert av hvor viktig riktig pleie var for god hudhelse – og ikke minst hvor viktig en fin hud var for selvbildet.
Les artikkelen
Skjønnhet |

Feb 4

Hva er trygge skjønnhetsprodukter ved amming?

Dessverre er ikke begrensningene helt over selv om babyen er ute, og det finnes lite informasjon om dette temaet. Det kan være lett å bli usikker på hva som er trygt å smøre på, eller injisere i huden, i perioden hvor du ammer.
Les artikkelen
Skjønnhet |

Jan 21

Slik oppnår du frisk glød med en god hjemmerutine

Huden alle misunner; den glødende, lett skinnende huden som ser så frisk og naturlig ut. Men hvordan får du den? En god hjemmerutine kan være alt som kreves, og følger du disse tre rådene garanterer jeg en friskere og mer glødende hud!
Les artikkelen
Skjønnhet |

Aug 30

Hjemmelaget smoothies med høstbær

Høsten er bærplukkingstid! Hva er vel deiligere enn å komme seg ut i skogen i den friske luften og høste av naturens egen supermat? Skogen har en helt egen stemning , og er en fantastisk kilde til meditasjon og avkobling.
Les artikkelen
Skjønnhet |

Jul 2

Din guide til UV-stråler og solbeskyttelse

Omtrent 80 prosent av hudens aldring er forårsaket av solen og ytre påvirkning. Hva er det egentlig med solstrålene som gjør så stor skade på huden? Og vet du hvilke stråler solkremen din beskytter deg mot?
Les artikkelen
Skjønnhet |

Jun 29

Slik lager du egen ansiktsmaske

Hjemmelagde ansiktsmasker er et supert alternativ til dyre produkter. I tillegg får du et helt naturlig produkt. Og det beste av alt – ingrediensene finner du til en rimelig penge i matbutikken.
Les artikkelen
Skjønnhet |

Apr 12

Graviditet og trygge skjønnhetsrutiner

Mange er usikre på hva de kan og ikke kan gjøre som gravide. Les tipsene til vår skjønnhetsekspert.
Les artikkelen