FRI FRAKT OVER KR 500,- vårsalg

Skjønnhet |

21 Nov

Foto: ELLE FURE
Skjønnhet |

21 Nov

Den definitive julegaveguiden til damene i ditt liv

Ønsker du å gi julegaver som er skreddersydd de du er glad i? Her finner du gavetips spesielt tilpasset tre viktige damer på handlelisten.
Av: Elle Fure

«Det er tanken som teller», sier de. Og det kan vi for så vidt være enige i. Men, når det kommer til gaver, så synes vi at de fineste «tankene» er de som er skreddersydd menneskene man har i mente.

Skjønner du hvor vi vil med dette?

Vi har tatt oss tid til å tenke gjennom hva vi ville gitt de tre viktigste damene i vårt liv, slik at du kan bli inspirert til å gjøre det samme for dine. Det er selvsagt også lov å stjele idéer fra guiden vår, eller ønske seg et par ting selv. Les, bli inspirert, og gi damene som står deg nærmest en ekstra fin «tanke» denne adventstiden.

 

DRØMMESETTET TIL DRØMMEDAMA

Photograpy: ELLE FURE

La mamma drømme seg vekk med en godterieske av naturlige hudpleieprodukter som beroliger huden før den skal legge seg.

Du vet godt hvem hun er – damen som har stått ved din side gjennom tykt og tynt, gode og dårlige dager, tenåringsoppgjør, humørsvingninger og høylytte telefonsamtaler. Vi snakker selvfølgelig om mamma! Og hva fortjener en mor som gjennom årene har ofret mye søvn og egentid på vegne av et vist avkom? Litt uforstyrret avslapning, så klart!
En sydentur er supert, men koster nok skjorta, så la oss foreslå et mer kontovennlig alternativ: en kveld foran Netflix iført myk og deilig loungewear. Vi elsker Jenny Skavlan-settet i 100% Svanemerket merinoull fra Pierre Robert. Hvis hun ikke sovner på sofaen, så kan mamma drømme seg vekk med en liten godterieske av naturlige hudpleieprodukter som pleier og beroliger huden før den skal legge seg. I You’re a Dream settet finner hun fire fuktighetsgivende produkter hun kan kose seg med.

DET BESTE TIL BESTEVENNINNEN

Photograpy: ELLE FURE

Bestevenninnen din fortjener det beste – enkelt og greit. Vi har derfor samlet våre favorittprodukter i ett gavesett, slik at du kan dele de med favorittpersonen i ditt liv. I You’re My Favorite settet finner du hudpleieproduktene vi aldri hadde klart oss uten: Cloudberry Enzyme Peeling, Cloudberry Face Cream og Rosehip Eye Cream. Hvis du ønsker å skjemme bort bestisen enda litt mer, kan vi anbefale en viss party-topp fra Jenny Skavlan x Pierre Robert. Ull er like uunnværlig om vinteren som en trofast venninne gjennom hele livet, og denne fargeklatten av et klesplagg varmer og spriter opp humøret på korte, kalde vinterdager.

 

NOE NATURLIG TIL VERTINNEN

Photograpy: ELLE FURE

Vintermånedene – spesielt desember – fylles fort opp med middager og vinkvelder hos venner. Da trenger man gode vertinnegaver. En flaske Prosecco kan være en fin start på festlighetene, men er den egentlig så veldig omtenksom? Suvenirer fra ‘polet, spør du oss, forsvinner altfor fort og føles veldig lite personlig.

Gi henne heller en mer langvarig gave fra naturen. Et fresht rensesett med naturlige ingredienser, for eksempel, vil gi glede og glød hele vinteren. You’re so Fresh gavesettet inneholder to effektive og veganske renseprodukter (Cloudberry Cleaner og Blueberry Face Scrub) som pleier, fukter og beskytter huden når den trenger det mest. Synes hun livet er best ute? Da er det bare å gi dama det hun trenger av varm merinoull, slik at hun kan nyte den norske naturen. Et vinterhvitt sett med skjerf, lue og hansker er et friskt alternativ til den vanlige flasken fra Vinmonopolet.

 

Flere Stories
Skjønnhet |

9 Dec

Hudpleietips for festsesongen

Nå som desember er her betyr det mer festlige anledninger med alkohol, fet mat, mye sukker og mindre søvn. Det er ikke huden så veldig glad i. Den kan slå seg vrang, med tørre og irriterte flekker, og bli ekstra sensitiv. En god hudpleierutine blir derfor veldig viktig i ukene som kommer.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

5 Nov

Slik vet du hudtypen din

Er du usikker på om du har tørr, fet eller normal hud? Da er du ikke alene. Heldigvis er det ikke noe hokus pokus å finne ut hvilken hudtype du har. Her finner du svaret.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

23 Sep

6 råd for å redde tørre vinterlepper

Når nettene blir lange og kulda setter inn, er det lett å gå i fella for tørre vinterlepper. Men selv om gradestokken synker og antall peiskvelder øker, er du ikke pålagt å plages med tørre, sprukne lepper i flere måneder fremover. Vi har samlet seks råd for å redde ansiktets mest utsatte område.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

10 Sep

Her er høstens beste ansiktsmaske!

Store strikkegensere og stearinlys hører høsten til, men med sesongskifte og kjølig luft kommer også tørr hud som trenger godt med fuktighet og pleie. Vår nye ansiktsmaske med mykgjørende oljer fra havre og raps gir høsthuden din den oppmerksomheten den trenger.
LES ARTIKKELEN