FRI FRAKT OVER KR 500,- vårsalg

toppbanner
Skjønnhet |

9 Jan

Foto: Camilla abry
Skjønnhet |

9 Jan

Shop smart: Disse hudpleieheltene redder dagen på mer enn en måte

Her er trioen som legger grunnlaget for en grønnere hudpleiegarderobe
Av: Elle Fure

Konseptet «kapselgarderobe» har tatt moteverdenen med storm. Idéen om å få til mer med færre plagg som kan settes sammen til ulike antrekk og brukes om og om igjen gir mening. Det gjør oss lettere til sinns, samtidig som det letter på samvittigheten. En kapselgarderobe er nemlig bedre for miljøet og for brukskontoen.

Så hvorfor ikke benytte samme tankegang når det kommer til hudpleie? Ønsker du en mer bærekraftig og tilfredsstillende baderomshylle? Da er trikset enkelt: velg produkter som multitasker!

Det finnes flere produkter der ute som dekker mer enn ett behov, og tilrettelegger for at du kan å få til mer med mindre. I EIR sortimentet har vi tre hudpleiehelter som redder dagen på mer enn en måte. Her er trioen som legger grunnlaget for en grønnere hudpleiegarderobe.

BLUEBERRY FACE SCRUB

Visste du at vår Blueberry Face Scrub også kan brukes på leppene? Denne milde ansiktsskrubben inneholder naturlige skrubberkorn fra jojoba og cellulose som rengjør og fjerner døde hudceller – perfekt for tørre vinterlepper!

ROSEHIP SERUM

Rosehip Serum-et er ett av våre favorittprodukter nettopp fordi denne søte fersken-fargede flasken byr på mange muligheter. Her får du fukt til mye mer enn bare ansiktet. Er bena dine knusktørre om vinteren? Gjør som oss og smør noen dråper serum på nybarberte legger. Eller følg tipset til EIR-ambassadør Emilie Tømmerberg og tilfør Rosehip Serum til dine pudderprodukter for mer kremete og vintervennlige makeup-varianter. Et par dråper av denne næringsrike nypeoljen kan også gi glans til tørt og krusete hår.

BLUEBERRY CLEANSER

Med vår Blueberry Cleanser på baderomshylla kan du spare noen kroner — og oppbevaringsplass — på en sminkefjerner. Denne deilige moussen rengjør og pleier huden samtidig som den tar bort smuss og vannfast sminke. Husk å skylle godt med vann hvis du bruker rensemoussen til å fjerne øyensminke.

Flere Stories
Skjønnhet |

9 Dec

Hudpleietips for festsesongen

Nå som desember er her betyr det mer festlige anledninger med alkohol, fet mat, mye sukker og mindre søvn. Det er ikke huden så veldig glad i. Den kan slå seg vrang, med tørre og irriterte flekker, og bli ekstra sensitiv. En god hudpleierutine blir derfor veldig viktig i ukene som kommer.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

21 Nov

Den definitive julegaveguiden til damene i ditt liv

Ønsker du å gi julegaver som er skreddersydd de du er glad i? Her finner du gavetips spesielt tilpasset tre viktige damer på handlelisten.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

5 Nov

Slik vet du hudtypen din

Er du usikker på om du har tørr, fet eller normal hud? Da er du ikke alene. Heldigvis er det ikke noe hokus pokus å finne ut hvilken hudtype du har. Her finner du svaret.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

23 Sep

6 råd for å redde tørre vinterlepper

Når nettene blir lange og kulda setter inn, er det lett å gå i fella for tørre vinterlepper. Men selv om gradestokken synker og antall peiskvelder øker, er du ikke pålagt å plages med tørre, sprukne lepper i flere måneder fremover. Vi har samlet seks råd for å redde ansiktets mest utsatte område.
LES ARTIKKELEN