Fri frakt over kr 500,- vårsalg

Lip balm for myke lepper
Skjønnhet |

10 Sep

Foto: Elle fure
Skjønnhet |

10 Sep

Her er høstens beste ansiktsmaske!

Store strikkegensere og stearinlys hører høsten til, men med sesongskifte og kjølig luft kommer også tørr hud som trenger godt med fuktighet og pleie. Vår nye ansiktsmaske med mykgjørende oljer fra havre og raps gir huden din litt etterlengtet glød i høstmørket.
Av: Elle Fure

Sommerens late og lyse dager er forbi, og en frisk, men rå luft møter oss på morgenen når vi går ut døren. Og selv om en ny sesong er godt for sjelen, så er ikke overgangen alltid like snill mot kroppen. Ansiktshuden vår er tynn og følsom og bør derfor beskyttes ekstra godt mot kulden.

Eirs nye Oat Mask er utviklet for å gi tørr høsthud masse fukt og næring. Ansiktsmasken inneholder nemlig fuktighetsgivende glyserin, samt oljer fra havre og raps som er rike på naturlige steroler, omega fettsyrer og vitamin E. Alt dette bidrar til å hydrere og glatte ut huden. I tillegg er Oat Mask pakket full av rengjørende og pleiende mineraler som gjenoppretter hudens naturlige balanse etter den har vært utsatt for kalde høstdager.


Oat Mask inneholder mykgjørende og beskyttende oljer fra havre og raps.
Photograpy: Gine Margrethe Qvale
Påfør ansiktsmasken med sirkulære bevegelser.
Photograpy: Gine Margrethe Qvale

Oat Mask hjelper huden å gjenfinne sin naturlige balanse etter den har vært utsatt for kalde høstdager.

Fuktbomben Oat Mask har allerede blitt en favoritt hos skjønnhetsblogger Gine Margrethe.
Vi anbefaler å la ansiktsmasken virke i 25 minutter.
Photograpy:  Gine Margrethe Qvale

 Så hvordan bruke denne vidunderlige ansiktsmasken? Følg Eir-teamets tips under.


  • Som med alle ansiktsmasker, vil du få best resultat når du begynner med å gjøre huden mottakelig. Gå derfor i gang med en grundig rens. (Har du gått tom for ansiktsvask? Vår deilige Blueberry Cleanser egner seg utmerket for daglig rens.)

  • Når du har fjernet dagens sminke og annet smuss kan du prøve en peeling. Peeling forbereder huden ytterligere ved å fjerne døde hudceller og øke sirkulasjonen - noe som vil gjøre effekten av ansiktsmasken enda større.

  • Påfør Oat Mask på nyvasket ansikt og hals. Smør inn med sirkulære bevegelser og la masken sitte så lenge du vil. Vi anbefaler minst 25 minutter.

  • Skyll med vann eller tørk av ansiktsmasken med en fuktig klut.

    Tada! Den tørre høsthuden har forsvunnet.

    x
Elle


 

Flere Stories
Skjønnhet |

23 Sep

6 råd for å redde tørre vinterlepper

Når nettene blir lange og kulda setter inn, er det lett å gå i fella for tørre vinterlepper. Men selv om gradestokken synker og antall peiskvelder øker, er du ikke pålagt å plages med tørre, sprukne lepper i flere måneder fremover. Vi har samlet seks råd for å redde ansiktets mest utsatte område.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

3 Apr

Vet du egentlig hvilken hudtype du har?

I løpet av mine år som hudterapeut, opplevde jeg ofte at klientene mine hadde en helt feil oppfatning av hvilken hudtype de hadde. Dette fører ofte til at man bruker feil produkter, som igjen kan føre til en forverring av huden.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

19 Mar

Hello spring! Er huden din klar for våren?

Det er fantastisk deilig, men etter en vinter pakket inn i ullpledd og masse klær trenger du kanskje en liten boost for å bli klar for å vise deg frem i vårsolen. Her får du tre gode tips til huden som jeg sterkt anbefaler å ta med seg inn i våren.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

14 Mar

Hvordan bremse hudens aldringstegn

Noen faktorer som synkende østrogen nivå og som fører til slapp hud samt genetikk som påvirker hudens aldring, kan vi dessverre ikke kontrollere. Det er imidlertid også flere ytre påvirkninger som medvirker til hvordan hudens eldes, og med riktig fokus kan dette utgjøre en vesentlig forskjell på hudens utseende.
LES ARTIKKELEN