FRI FRAKT OVER KR 500,- vårsalg

Lip balm for myke lepper
Skjønnhet |

9 Dec

Foto: Emilie tømmerberg
Skjønnhet |

9 Dec

Hudpleietips for festsesongen

Nå som desember er her betyr det mer festlige anledninger med alkohol, fet mat, mye sukker og mindre søvn. Det er ikke huden så veldig glad i. Den kan slå seg litt vrang og bli ekstra sensitiv. En god hudpleierutine blir derfor veldig viktig i ukene som kommer.
Av: Emilie Tømmerberg

Selv om huden ofte er tørr og mer sensitiv om vinteren så har den faktisk veldig godt av grundig rensing. Det kan høres litt bakvendt ut, men når man bruker gode renseprodukter så hjelper det huden å puste og absorbere bedre de dyrebare hudpleieproduktene. En hud som er renset får en bedre pause om natten.

Vi bruker gjerne litt ekstra sminkeprodukter under festsesongen og dette er det veldig viktig å få fjernet før man legger hodet på puten. Uansett hvor trøtt jeg er så fjerner jeg alltid sminken. Har du en normal til kombinert hud vil jeg anbefale denne deilige rensemoussen fra Eir. Den fjerner sminke, også vannfast, på en effektiv og skånsom måte. Rensen inneholder fruktsyre fra multe- og blåbærekstrakt som forbedrer rengjøringen og samtidig pleier huden.

 

Photograpy: Emilie Tømmerberg
Photograpy: Emilie Tømmerberg

En hud som er renset får en bedre pause om natten.

Photograpy:  Emilie Tømmerberg

Har du en litt mer sensitiv og tørr hud som meg, vil jeg anbefale rensegelen Cloudberry Cleanser. Den fjerner sminke og smuss samtidig som den pleier og tilfører fukt. Huden føles ikke stram etterpå. Rensen fungerer også veldig fint for dere med kombinert hud.

For en optimal renserutine vil jeg anbefale dere å ha en runde med peeling en i uken. Da vil man få fjernet litt mer døde hudceller og hjelpe huden med å fornye seg. Cloudberry Peeling er min store favoritt. Jeg trenger bare å ha den på i fem minutter og så føles huden min som ny. Nesen min tåler litt mer, så der kan jeg ha den på litt lengre. Den inneholder AHA-syrer, pleiende oljer fra nype og raps og betaglukan fra havre som sammen peeler og gir fukt til huden. Jeg blir litt rød etter peelingen så det kan være greit å gjøre på kvelden før man tar på en fuktmaske eller en god krem.

x

Emilie


 

Flere Stories
Skjønnhet |

9 Jan

Disse hudpleieheltene redder dagen på mer enn en måte

Det finnes flere produkter der ute som dekker mer enn ett behov, og tilrettelegger for at du kan å få til mer med mindre. I EIR sortimentet har vi tre hudpleiehelter som redder dagen på mer enn en måte. Her er trioen som legger grunnlaget for en grønnere hudpleiegarderobe.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

21 Nov

Den definitive julegaveguiden til damene i ditt liv

Ønsker du å gi julegaver som er skreddersydd de du er glad i? Her finner du gavetips spesielt tilpasset tre viktige damer på handlelisten.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

5 Nov

Slik vet du hudtypen din

Er du usikker på om du har tørr, fet eller normal hud? Da er du ikke alene. Heldigvis er det ikke noe hokus pokus å finne ut hvilken hudtype du har. Her finner du svaret.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

23 Sep

6 råd for å redde tørre vinterlepper

Når nettene blir lange og kulda setter inn, er det lett å gå i fella for tørre vinterlepper. Men selv om gradestokken synker og antall peiskvelder øker, er du ikke pålagt å plages med tørre, sprukne lepper i flere måneder fremover. Vi har samlet seks råd for å redde ansiktets mest utsatte område.
LES ARTIKKELEN