Fri frakt over kr 500,- vårsalg

Skjønnhet |

21 Jan

Skjønnhet |

21 Jan

Slik oppnår du frisk glød med en god hjemmerutine

Huden alle misunner; den glødende, lett skinnende huden som ser så frisk og naturlig ut. Men hvordan får du den? En god hjemmerutine kan være alt som kreves, og følger du disse tre rådene garanterer jeg en friskere og mer glødende hud!
Av: Sonja Wigert
Dobbelrens

Å rense huden morgen og kveld er noe «alle» vet at de bør gjøre. Å ta rensen til et grundigere nivå kan være avgjørende for å få frem frisk glød i huden din. Rens to ganger, gjerne med en rens som inneholder milde fruktsyrer. La renseproduktet ligge på huden et par minutter mens du pusser tennene. Ved å følge denne rutinen sikrer du at du får fjernet alle sminkerester, talg, smuss og forurensning dypt ned i porene. Avslutt gjerne med et ansiktsvann med milde fruktsyrer. Renseproduktene fra Exuviance er produkter jeg stadig faller tilbake på, men det finnes mange gode renseprodukter med fruktsyrer på markedet, også naturlige. Blueberry Cleanser fra Eir er et godt alternativ, den er vegansk og inneholder milde fruktsyrer.

Peeling

En mild rengjøringskrem som fjerner døde, gustne hudceller og i tillegg stimulerer dannelsen av nye hudceller, vil gi en klar og glødende overflate. Pelling bør gjøres 2-3 ganger i uken. Fortrinnsvis på kvelden nå på sommeren, da en peeling kan gjøre huden noe mer solømfintlig rett etterpå. Cloudberry Enzyme Peeling fra Eir har blitt en ny favoritt.

Serum for frisk glød

En krem med fuktighet og beskyttelse er essensielt, men velger du i tillegg et serum med gode ingredienser, er drømmen om en frisk, glødende hud nærmere enn du tror. Serum påfører du før kremen din, og har en mer tyntflytende konsistens som gjør at den penetrerer dypere ned i huden. Eir Rosehip Serum inneholder nypeolje son tilfører ekstra næring og pleie til huden din.

 

Mine to favorittingredienser i et serum:

  • C-vitamin for glød og beskyttelse: Min favorittingrediens på sommeren da C vitamin, i tillegg til å bidra til en glød i huden, kan forebygge pigmentflekker og beskytte huden mot solstrålene.
  • Hyalyronsyre for fuktighet: En gjennomfuktet hud, vil automatisk se yngre og klarere ut. Hyaluronsyre er et fuktighetsgivende og betennelsesdempende stoff som finnes naturlig i huden, men produksjonen avtar når vi blir eldre. Hyaluronsyre kan holde på opptil 1000 ganger egen vekt med vann. Den finnes naturlig i huden mellom hudcellene hvor den forsyner huden med fukt og gir fylde til huden. Den har en utglattende effekt på hudens overflate og reduserer fine linjer og rynker. Aldrende hud mangler typisk hyaluronsyre, men også ung hud som er tørr, kan også mangle denne syren. Hyalyronsyre er ingrediensen som brukes i medisinske filler preparater.

 

God, glødende vinter!

Klem fra Sonja

Flere Stories
Skjønnhet |

3 Apr

Vet du egentlig hvilken hudtype du har?

I løpet av mine år som hudterapeut, opplevde jeg ofte at klientene mine hadde en helt feil oppfatning av hvilken hudtype de hadde. Dette fører ofte til at man bruker feil produkter, som igjen kan føre til en forverring av huden.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

14 Mar

Hvordan bremse hudens aldringstegn

Noen faktorer som synkende østrogen nivå og som fører til slapp hud samt genetikk som påvirker hudens aldring, kan vi dessverre ikke kontrollere. Det er imidlertid også flere ytre påvirkninger som medvirker til hvordan hudens eldes, og med riktig fokus kan dette utgjøre en vesentlig forskjell på hudens utseende.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

4 Feb

Supermat: Chiafrø

Chiafrø er en rik kilde til næringsstoffer og antioksidanter, og inneholder samtidig få kalorier. Her får du en liten innføring i næringen til chiafrø, samt oppskriften til den perfekte chia-frokosten.
LES ARTIKKELEN
Skjønnhet |

26 Jan

Hvordan forebygge – og redde – tørr vinterhud?

Vinteren er tiden for deilige skiturer og rolige peiskvelder inne. En koselig tid, men også en tid som kan være veldig utfordrende for huden vår. Still forberedt – og la denne vinteren bli den beste for huden din!
LES ARTIKKELEN