Håndkrem med ekstrakter fra blåbær og multer
 Håndkrem fra Eir Scandinavia
Håndkrem med blåbærekstrakt
EIR / 75 ml

Blueberry Hand Cream

Produktet er på lager. Normal leveringstid er 2-4 virkedager

Details

Superingrediens: Blåbær
Næringsrik og pleiende håndkrem som mykgjør hendene dine. Den trekker raskt inn i huden og gir en myk og deilig følelse. Håndkremen inneholder ekstrakter fra både blåbær og multer som bidrar med fuktighet og til å holde huden myk og glatt. Den inneholder også intensivt mykgjørende naturlige ingredienser som shea, rapsolje rik på vitamin E, og beskyttende havreolje som gir en varig mykgjørende effekt.
Se merSe mindre
HUDTYPE:
Alle
FORDELER:
Mykgjørende / Pleiende / Beskyttende / Vegansk

HVORDAN BRUKE:

 

Steg 1: Klem ut krem av tuben (ca på størresels med en ert).

Steg 2: Smør inn kremen på hendene dine. Brukes så ofte du har behov.

 

 

SUPERINGREDIENSER:

Blåbær

Rik på naturlige antioksidanter, polyfenoler og fruktsyrer som gir fuktighet, beroliger og beskytter huden mot eksternt stress.

Havre

Inneholder aktiv beta-glukan som reduserer irritasjon og rødhet. Den beroliger og nærer huden og forbereder den til å takle eksternt stress. Oljer fra havre forbedrer hudbarrieren, mykgjør og hjelper huden å gjenvinne sin naturlige tekstur og mykhet. Havreolje inneholder også høye nivåer av ulike former for E-vitamin som beskytter mot oksidativt stress fra miljøet og solens UV-stråler (erstatter ikke SPF).

Multer

Multer har et høyt nivå av antioksidanter, som vitaminene A, C og E, som gir ekstra beskyttelse mot ytre stress og for tidlig aldring, og bidrar til å bygge opp og fornye huden.

VIEW FULL INGREDIENT LIST