Ansiktskrem med ekstrakt fra multer.
Dagkrem med ekstrakt fra multer.
Ansiktskrem fra Eir
EIR / 50 ml

Cloudberry Cream

Produktet er på lager. Normal leveringstid er 2-4 virkedager

Details

Superingrediens: Multer
Ekstra næringsrik dagkrem til tørr og sensitiv hud. Den har en deilig kremet konsistens og er svak gul i fargen. Dagkremen inneholder ekstrakt fra multer som gir en intensiv fuktighet og beskyttelse som varer. Den inneholder også pleiende og mykgjørende oljer fra raps og havre, som er rike på omega-3 og -6 fettsyrer og vitamin E.
Se merSe mindre
HUDTYPE:
Tørr / Sensitiv
FORDELER:
Ekstra næringsrik / Pleiende / Mykgjørende / Vegansk

HVORDAN BRUKE:

Denne dagkremen bør brukes på denne måten:


Steg 1: Rens ansiktet ditt aller først.

Steg 2: Pump ansiktskremen på fingertuppene dine og masser inn i ansiktet. To pump bør være passe, men velg den mengden som passer deg best. For området rundt øynene anbefaler vi Eir Rosehip Eye Cream.

Brukes om morningen.

SUPERINGREDIENSER:

Multer

Multer har et høyt nivå av antioksidanter, som vitaminene A, C og E, som gir ekstra beskyttelse mot ytre stress og for tidlig aldring, og bidrar til å bygge opp og fornye huden.

Havre

Inneholder aktiv beta-glukan som reduserer irritasjon og rødhet. Den beroliger og nærer huden og forbereder den til å takle eksternt stress. Oljer fra havre forbedrer hudbarrieren, mykgjør og hjelper huden å gjenvinne sin naturlige tekstur og mykhet. Havreolje inneholder også høye nivåer av ulike former for E-vitamin som beskytter mot oksidativt stress fra miljøet og solens UV-stråler (erstatter ikke SPF).

VIEW FULL INGREDIENT LIST

SERTIFIKATER: