Nattkrem til tørr hud | Ansiktskrem | Oat | Eir
Ansiktskrem | Eir
Nattkrem til tørr hud
EIR / 50 ml

Oat Face Cream

Produktet er på lager. Normal leveringstid er 2-4 virkedager

Details

Superingrediens: Havre
Ekstra næringsrik nattkrem for tørr og sensitiv hud. Den har en deilig kremet konsistens og er oransje i fargen. Nattkremen inneholder havreolje rik på Omega-3 og -6 som gir næring og mykgjør huden. Den inneholder betaglukan fra havre som gjør huden mer elastisk og myk. I tillegg inneholder den algeekstrakt som også gir fuktighet og beskyttelse.
Se merSe mindre
HUDTYPE:
Tørr / Sensitiv
FORDELER:
Ekstra næringsrik / Mykgjørende / Beskyttende / Vegansk

HVORDAN BRUKE:

Denne nattkremen bør brukes på denne måten:


Steg 1 - Fjern makeup og rens ansiktet ditt aller først.

Steg 2 - Pump ansiktskremen på fingertuppene dine og masser inn i ansiktet. To pump bør være passe, men velg den mengden som passer deg best. For området rundt øynene anbefaler vi Eir Rosehip Eye Cream.

Brukes om kvelden før du legger deg.

SUPERINGREDIENSER:

Havre

Inneholder aktiv beta-glukan som reduserer irritasjon og rødhet. Den beroliger og nærer huden og forbereder den til å takle eksternt stress. Oljer fra havre forbedrer hudbarrieren, mykgjør og hjelper huden å gjenvinne sin naturlige tekstur og mykhet. Havreolje inneholder også høye nivåer av ulike former for E-vitamin som beskytter mot oksidativt stress fra miljøet og solens UV-stråler (erstatter ikke SPF).

Blåbær

Rik på naturlige antioksidanter, polyfenoler og fruktsyrer som gir fuktighet, beroliger og beskytter huden mot eksternt stress.

Alger

Algekstraktet som vi har brukt er fra grønnalgeslekten og heter Pollpryd (Codium Fragile). Råvaren inneholder viktige aminosyrer som glutamin, alanin og asparagin, samt mineraler som magnesium, kalsium og kalium. Disse gir næring til huden og naturlig fuktighet. I tillegg bidrar de til å beskytte og fornye huden.

VIEW FULL INGREDIENT LIST

SERTIFIKATER: