Rosehip Eye Cream, , hi-res
Rosehip Eye Cream, , hi-res
Rosehip Eye Cream, , hi-res
EIR / 15 ml

Rosehip Eye Cream

Produktet er på lager. Normal leveringstid er 2-4 virkedager

Details

Superingrediens: Nyperose
Fuktighetsgivende og beskyttende øyekrem helt uten parfyme. Den er utviklet for å gi den tynnere huden rundt øynene ekstra fukt og glød. Med en lett og deilig konsistens, og en spiss appliseringstupp på tuben, så er den enkel å påføre. Den inneholder mykgjørende nypeolje som er naturlig rik på Omega-3 og -6 fettsyrer som både beskytter og gir glød. I tillegg inneholder øyekremen blåbær som også bidrar til å gi fuktighet.
Se merSe mindre
HUDTYPE:
Alle
FORDELER:
Mykgjørende / Beskyttende / Glød / Vegansk / Parfymefri

HVORDAN BRUKE:

Steg 1: Rens ansiktet ditt aller først.

Steg 2: Øyekremen kan påføres direkte fra tuben (eller fra en fingertupp) til området rundt øynene. Den brukes både under og over øyet, men ikke på selve øyelokket da det nærer seg så fint på egenhånd. 

Steg 3: Øyekremen tappes forsiktig inn i huden med fingertuppene.

Brukes både morgen og kveld.

SUPERINGREDIENSER:

Nyperose

Oljen fra nyperose er rik på omega-3 og -6 som er intensivt mykgjørende og nærende på en tørr og sensitiv hud. Nyperose inneholder Vitamin A som bidrar til å fornye huden og motvirker skader forårsaket av for eksempel sol og eksternt stress, og bidrar dermed til å gjøre huden mer elastisk.

Blåbær

Rik på naturlige antioksidanter, polyfenoler og fruktsyrer som gir fuktighet, beroliger og beskytter huden mot eksternt stress.

VIEW FULL INGREDIENT LIST

SERTIFIKATER: