Rosehip Serum, , hi-res
Rosehip Serum, , hi-res
Rosehip Serum, , hi-res
EIR / 30 ml

Rosehip Serum

Produktet er på lager. Normal leveringstid er 2-4 virkedager

Details

Superingrediens: Nyperose
Supernæringsrik ansiktsolje som gjør tørr hud myk og deilig - en skikkelig fuktighetsboost. Serumet er blant annet laget av oljer fra nype og havre som er naturlig rike på omega-3 og -6 fettsyrer og vitaminer som beskytter, pleier og roer ned huden etter rens. Serumet gir et matt resultat og huden oppleves derfor ikke som klissete eller fet etter påføring.
Se merSe mindre
HUDTYPE:
Tørr / Sensitiv
FORDELER:
Næringsrik / Pleiende / Beskyttende / Vegansk

HVORDAN BRUKE:

Dette serumet bør påføres slik:

Steg 1 - Rens ansiktet ditt aller først.

Steg 2 - Skru opp korken og klem på toppen av pipetten slik at den fyller seg med serumet.

Steg 3 - Påfør enten serumet ved å dryppe direkte på ansiktet, eller drypp i håndflaten din og påfør med fingertuppene på ansiktet.

Steg 4 - Masser serumet inn i huden.

Serumet påføres før du tar på ansiktskrem. Det kan brukes både morgen og kveld, og du bruker det så ofte som du føler huden din trenger det.

SUPERINGREDIENSER:

Nyperose

Oljen fra nyperose er rik på omega-3 og -6 som er intensivt mykgjørende og nærende på en tørr og sensitiv hud. Nyperose inneholder Vitamin A som bidrar til å fornye huden og motvirker skader forårsaket av for eksempel sol og eksternt stress, og bidrar dermed til å gjøre huden mer elastisk.

Havre

Inneholder aktiv beta-glukan som reduserer irritasjon og rødhet. Den beroliger og nærer huden og forbereder den til å takle eksternt stress. Oljer fra havre forbedrer hudbarrieren, mykgjør og hjelper huden å gjenvinne sin naturlige tekstur og mykhet. Havreolje inneholder også høye nivåer av ulike former for E-vitamin som beskytter mot oksidativt stress fra miljøet og solens UV-stråler (erstatter ikke SPF).

VIEW FULL INGREDIENT LIST

SERTIFIKATER: