You're a Dream Kit, , hi-res
You're a Dream Kit, , hi-res
You're a Dream Kit, , hi-res
EIR / Limited Edition gavesett

You're a Dream Kit

Nyhet
Nyhet

Produktet er på lager. Normal leveringstid er 2-4 virkedager

Details

En god natts søvn begynner på badet! Dette settet er en godteripose av hudpleieprodukter som bør deles med de du er glad i. Her finner du fire saftige fukt bonbon-er som pleier og beskytter huden før den skal legge seg: Oat Mask, Rosehip Serum, Rosehip Eye Cream, og Oat Face Cream. Påføres i rekkefølgen nevnt ovenfor. Smør deg inn og drøm deg vekk.

Verdi på gavesettet: Kr 1140,-

Se merSe mindre
HUDTYPE:
Alle. Ved veldig sensitiv hud, test Oat Mask på et lite område først.
FORDELER:
vegansk / næringsrik / beskyttende

YOU'RE A DREAM KIT INNEHOLDER:

Oat Mask

Rosehip Serum

Rosehip Eye Cream

Oat Face Cream

 

SUPERINGREDIENSER:

Havre

Inneholder aktiv beta-glukan som reduserer irritasjon og rødhet. Den beroliger og nærer huden og forbereder den til å takle eksternt stress. Oljer fra havre forbedrer hudbarrieren, mykgjør og hjelper huden å gjenvinne sin naturlige tekstur og mykhet. Havreolje inneholder også høye nivåer av ulike former for E-vitamin som beskytter mot oksidativt stress fra miljøet og solens UV-stråler (erstatter ikke SPF).

Blåbær

Rik på naturlige antioksidanter, polyfenoler og fruktsyrer som gir fuktighet, beroliger og beskytter huden mot eksternt stress.

Multer

Multer har et høyt nivå av antioksidanter, som vitaminene A, C og E, som gir ekstra beskyttelse mot ytre stress og for tidlig aldring, og bidrar til å bygge opp og fornye huden.

Nyperose

Oljen fra nyperose er rik på omega-3 og -6 som er intensivt mykgjørende og nærende på en tørr og sensitiv hud. Nyperose inneholder Vitamin A som bidrar til å fornye huden og motvirker skader forårsaket av for eksempel sol og eksternt stress, og bidrar dermed til å gjøre huden mer elastisk.

SERTIFIKATER:

Matcher til

Nyhet
Nyhet
EIR / Limited Edition gavesett
Limited Edition gavesett med to renseprodukter. Verdi kr 330,-
Hudpleierutine med Eir
 
Steg 1:
Rens huden din med naturlige produkter fra Eir - velg mellom en deilig mousse eller en mildere gel. Påføres ansiktet og smøres inn med sirkulære bevegelser (fukt gjerne ansiktet med litt vann først). Rens av med vann. 
 
Steg 2:
Etter første rens kan du velge mellom flere deilige produkter - alt etter som hva behovet for huden din er. Du kan gå for en enda mer effektiv eksfoliering og rens med en scrub eller peeling, eller gi huden din en skikkelig fuktighetsboost med f eks maske eller serum. Eller unne deg et eget hjemmespa og gå for alle herlighetene.
 
Steg 3: 
Avslutningsvis anbefaler vi alltid en ansiktskrem. Velg den som passer din hudtype, og til det sartere området rundt øynene kan det være lurt å unne seg en uparfymert øyekrem.