You're So Fresh Kit, , hi-res
You're So Fresh Kit, , hi-res
You're So Fresh Kit, , hi-res
EIR / Limited Edition gavesett

You're So Fresh Kit

Nyhet
Nyhet

Produktet er på lager. Normal leveringstid er 2-4 virkedager

Details

Hvem har ikke lyst til å starte dagen ren og pen og aldri sen? Den siste kan vi ikke hjelpe deg med, men «ren og pen» har vi bokstavelig talt i boks! Vår milde men effektive Cloudberry Cleanser fjerner sminke og smuss, samtidig som den pleier og gir fuktighet til huden. Ønsker du å gå enda dypere til verks? Da er vår eksfolierende Blueberry Face Scrub med fuktighetsgivende ekstrakter fra blåbær, og naturlige skrubberkorn fra jojoba og cellulose, tingen. Tro oss — du har aldri følt deg freshere!

Verdi på gavesettet: Kr 330,-

Se merSe mindre
HUDTYPE:
Alle
FORDELER:
vegansk / naturlig / bærekraftig

YOU'RE SO FRESH KIT INNEHOLDER:

Cloudberry Cleanser

Blueberry Face Scrub

 

SUPERINGREDIENSER:

Multer

Multer har et høyt nivå av antioksidanter, som vitaminene A, C og E, som gir ekstra beskyttelse mot ytre stress og for tidlig aldring, og bidrar til å bygge opp og fornye huden.

Blåbær

Rik på naturlige antioksidanter, polyfenoler og fruktsyrer som gir fuktighet, beroliger og beskytter huden mot eksternt stress.

SERTIFIKATER:

Matcher til

Nyhet
Nyhet
EIR / Limited Edition gavesett
Limited Edition gavesett med fire godnatt-produkter. Verdi kr 1140,-
Hudpleierutine med Eir
 
Steg 1:
Rens huden din med naturlige produkter fra Eir - velg mellom en deilig mousse eller en mildere gel. Påføres ansiktet og smøres inn med sirkulære bevegelser (fukt gjerne ansiktet med litt vann først). Rens av med vann. 
 
Steg 2:
Etter første rens kan du velge mellom flere deilige produkter - alt etter som hva behovet for huden din er. Du kan gå for en enda mer effektiv eksfoliering og rens med en scrub eller peeling, eller gi huden din en skikkelig fuktighetsboost med f eks maske eller serum. Eller unne deg et eget hjemmespa og gå for alle herlighetene.
 
Steg 3: 
Avslutningsvis anbefaler vi alltid en ansiktskrem. Velg den som passer din hudtype, og til det sartere området rundt øynene kan det være lurt å unne seg en uparfymert øyekrem.