You’re My Favorite Kit, , hi-res
You’re My Favorite Kit, , hi-res
You’re My Favorite Kit, , hi-res
EIR / Limited Edition gavesett

You’re My Favorite Kit

Nyhet
Nyhet

Produktet er på lager. Normal leveringstid er 2-4 virkedager

Details

Si hei til våre hudpleiehelter: Cloudberry Enzyme Peeling, Cloudberry Face Cream og Rosehip Eye Cream. Vi har samlet våre favorittprodukter i ett sett, slik at du kan dele de med dine favorittmennesker! Vi elsker Cloudberry Enzyme Peeling som renser og fjerner døde hudceller, og hjelper huden å fornye seg, og vi er helt avhengige av Cloudberry Face Cream som redder og fukter tørr vinterhud. Og når den trøtte, tørre huden under øynene våre trenger litt ekstra Tender Love and Care, da er det kun Rosehip Eye Cream som gjelder.

Verdi på gavesettet: Kr 820,-

Se merSe mindre
HUDTYPE:
Normal / Kombinert / Tørr
FORDELER:
vegansk / naturlig / eksfolierende

YOU'RE MY FAVORITE KIT INNEHOLDER:

Cloudberry Enzyme Peeling

Cloudberry Face Cream

Rosehip Eye Cream

 

SUPERINGREDIENSER:

Multer

Multer har et høyt nivå av antioksidanter, som vitaminene A, C og E, som gir ekstra beskyttelse mot ytre stress og for tidlig aldring, og bidrar til å bygge opp og fornye huden.

Blåbær

Rik på naturlige antioksidanter, polyfenoler og fruktsyrer som gir fuktighet, beroliger og beskytter huden mot eksternt stress.

Havre

Inneholder aktiv beta-glukan som reduserer irritasjon og rødhet. Den beroliger og nærer huden og forbereder den til å takle eksternt stress. Oljer fra havre forbedrer hudbarrieren, mykgjør og hjelper huden å gjenvinne sin naturlige tekstur og mykhet. Havreolje inneholder også høye nivåer av ulike former for E-vitamin som beskytter mot oksidativt stress fra miljøet og solens UV-stråler (erstatter ikke SPF).

Nyperose

Oljen fra nyperose er rik på omega-3 og -6 som er intensivt mykgjørende og nærende på en tørr og sensitiv hud. Nyperose inneholder Vitamin A som bidrar til å fornye huden og motvirker skader forårsaket av for eksempel sol og eksternt stress, og bidrar dermed til å gjøre huden mer elastisk.

SERTIFIKATER:

Matcher til

Nyhet
Nyhet
EIR / Limited Edition gavesett
Limited Edition gavesett med to renseprodukter. Verdi kr 330,-
Nyhet
Nyhet
EIR / Limited Edition gavesett
Limited Edition gavesett med fire godnatt-produkter. Verdi kr 1140,-
Hudpleierutine med Eir
 
Steg 1:
Rens huden din med naturlige produkter fra Eir - velg mellom en deilig mousse eller en mildere gel. Påføres ansiktet og smøres inn med sirkulære bevegelser (fukt gjerne ansiktet med litt vann først). Rens av med vann. 
 
Steg 2:
Etter første rens kan du velge mellom flere deilige produkter - alt etter som hva behovet for huden din er. Du kan gå for en enda mer effektiv eksfoliering og rens med en scrub eller peeling, eller gi huden din en skikkelig fuktighetsboost med f eks maske eller serum. Eller unne deg et eget hjemmespa og gå for alle herlighetene.
 
Steg 3: 
Avslutningsvis anbefaler vi alltid en ansiktskrem. Velg den som passer din hudtype, og til det sartere området rundt øynene kan det være lurt å unne seg en uparfymert øyekrem.