HUDPLEIE

Eir ønsker å gjenskape den friske og deilige følelsen du får når det iskalde vannet drypper på ansiktet ditt i årets første bad, den friske brisen som stryker over ansiktet ditt en høstdag på fjellet, eller rosene du får i kinnene en kald vinterdag. Vakkert, naturlig og skandinavisk. Eir hudpleieprodukter gir masse fuktighet og glød. For hvert produkt har vi plukket ut en eller flere superingredienser som du vil kjenne igjen fra den skandinaviske naturen - og du kan kombinere produktene akkurat slik du vil.
EIR Skincare Products
VIEW:
(12 resultater)

Sorter

Filter & Sort
Close filter
#1 Bestselger
#1 Bestselger
EIR / 30 ml
Supernæringsrik ansiktsolje
EIR / 150 ml
Forfriskende rensegel til daglig bruk
EIR / 50 ml
Dagkrem til normal og kombinert hud
EIR / 150 ml
Deilig rensemousse for daglig bruk
EIR / 75 ml
Næringsrik og pleiende håndkrem
EIR / 75 ml
Fuktighetsgivende ansiktsmaske
EIR / 15 ml
Gir myke og glossy lepper
EIR / 15 ml
Fuktighetsgivende og parfymefri øyekrem
EIR / 50 ml
Ekstra næringsrik dagkrem til tørr hud
EIR / 50 ml
Ekstra næringsrik nattkrem til tørr hud
EIR / 75 ml
Ansiktspeeling med syrer og bærekstrakt
EIR / 75 ml
Ansiktsskrubb som også passer sensitiv hud.
Hudpleierutine med Eir
 
Steg 1:
Rens huden din med naturlige produkter fra Eir - velg mellom en deilig mousse eller en mildere gel. Påføres ansiktet og smøres inn med sirkulære bevegelser (fukt gjerne ansiktet med litt vann først). Rens av med vann. 
 
Steg 2:
Etter første rens kan du velge mellom flere deilige produkter - alt etter som hva behovet for huden din er. Du kan gå for en enda mer effektiv eksfoliering og rens med en scrub eller peeling, eller gi huden din en skikkelig fuktighetsboost med f eks maske eller serum. Eller unne deg et eget hjemmespa og gå for alle herlighetene.
 
Steg 3: 
Avslutningsvis anbefaler vi alltid en ansiktskrem. Velg den som passer din hudtype, og til det sartere området rundt øynene kan det være lurt å unne seg en uparfymert øyekrem.