FRI FRAKT OVER KR 500,- vårsalg

VÅR HISTORIE

I EIR er vi opptatt av naturlig skjønnhet – både innad og utad. Vi vet hvor lett det er å drukne i havet av hud- og skjønnhetsprodukter der ute, og ønsker å bidra med et bedre valg. Et valg som føles bra både på innsiden og på utsiden. Et valg som er personlig, med produkter som er tilpasset dine behov. Målet vårt er å hjelpe deg bli ekspert på din egen skjønnhet!

Usikker på hvilke produkter som passer til deg? Da er du ikke alene. Prøv vår hudanalyse! Den gir deg en personlig anbefaling etter å ha analysert din usminkede selfie.

Vi er stolt over å stå bak en hudpleieserie som er naturlig, mer bærekraftig, og, selvfølgelig, mild og snill mot huden. Tiden for enten/eller er nemlig forbi. Vi vet at «naturlig» og «effektfullt» kan stå i samme setning. Produktene våre er stappfulle av superingredienser som finnes i den skandinaviske naturen. Og siden vi bruker det beste naturen har å by på, prøver vi også å gi litt tilbake. Vi har derfor utviklet produktene våre med omtanke for miljøet. Alle flaskene våre er laget av bioplast eller resirkulert plast. (Det eneste unntaket er korkene og forpakningen til serumet. Vi jobber med å finne en mer bærekraftig løsning på dette.) Alle forpakningene er resirkulerbare – også esken du får produktene levert i – og Rosehip Lip Balm og Rosehip Eye Cream kommer i FSC-sertifiserte kartonger.

Men nok om EIR! Vi tipper du har litt lyst til å møte teamet bak ditt nye favorittmerke? Bli bedre kjent med oss, da vel!

HVEM ER VI?

Nina er lederen av EIR. Hun trapper opp på kontoret med en latte i hånden og et hode fullt av fremoverlente idéer presis to minutter over ni hver dag. Litt surrete, og med hele fire Rosehip Lip Balm tuber i veska, er Nina ildsjelen vi alle elsker og gründeren bak EIR.

Nina er utdannet siviløkonom og har jobbet med markedsføring og innovasjon i flere år. Det ble tidlig tydelig for Nina, gjennom intervjuer med skandinaviske kvinner, at dagens hudpleiekonsepter ikke helt treffer blink. Rustet med innsikt, uendelig energi og en god dose inspirasjon fra favoritten Glossier, tok Nina saken i egne hender og, vips, så ble EIR Scandinavia til.

Anders er kanskje best kjent som «mannen bak rabattkodene», men han er så mye mer enn det. Anders er EIRs eCom-ekspert. Han sørger for at alle som besøker vår nettside får en super og sømløs opplevelse. Går noe galt, så skylder vi på han! I tillegg til sin kommersielle teft og Salesforce ferdigheter, har Anders også skjulte IT-talenter, som Nina stadig benytter seg av.

Elle er det nyeste tilskuddet til EIR-teamet, og er vår stilbevisste SoMe- og nettredaktør. Hun tryller frem magiske setninger av fillette små bokstaver, og slenger seg over enhver Instagramkonto hun kommer i kontakt med. Elle har en forkjærlighet for alt som heter «fashion», og har flere års arbeidserfaring fra mote- og skjønnhetsbransjen i New York.

 

Beklager

Vi klarte ikke å finne noe som matchet søket ditt.

Kanskje du ønsker å besøke en av disse sidene:

Refiner søk