Vår historie

Vi er et skandinavisk konsept som spesialiserer oss på naturlig skjønnhet. På bloggen vår ønsker vi å dele informasjon og inspirasjon om både indre og ytre skjønnhet, bærekraft og litt psykologi – for alt henger jo egentlig sammen med hverandre. Målet vårt er å hjelpe deg til å bli ekspert på din egen skjønnhet!
Ideen til Eir Scandinavia fikk vi ved å snakke med skandinaviske kvinner om de problemene og bekymringene vi daglig opplever i forbindelse med alt fra selvfølelse og stress, til det mer konkrete rundt naturlig, sunn hud.
Og vi ønsker å høre din historie! Om det så er et problem du har, dine favorittprodukter, rutiner, kosthold eller hva som gir deg den vakre gløden i ansiktet...Vi blir glade for alt dere vil dele med oss. Ingenting er flaut eller for sært, og alle historier er velkomne.
Hvem er vi?
Eir Scandinavia er en intern startup i Orkla, og vi er 4 personer på teamet. Alle med forskjellig bakgrunn og historier:
  • Sonja er vår skjønnhetsekspert. Hun er utdannet hudterapeut og har 15 års erfaring innen skjønnhetsbransjen og hun vil dele egne historier og tips om hudpleie på bloggen.
  • Bård er vår mann innen bærekraft og er utdannet ingeniør. Han passer på at vi hensyntar miljøet i alt vi foretar oss på Eir Scandinavia, og vil innimellom dele sine tips på bloggen til hvordan alle kan bidra litt mer til en grønnere hverdag. 
  • Anders er eCommerce manager og har ansvaret for alle kampanjer og at selve opplevelsen i nettbutikken er super.
  • Nina er lederen og grûnderen av Eir Scandinavia. Hun er utdannet siviløkonom og har jobbet med innovasjon og markedsføring i flere år.

- Det ble tydelig gjennom intervjuer med skandinaviske kvinner at dagens konsepter og markedsføring innen skjønnhet ikke treffer blink - og dette sådde frøet til Eir Scandinavia.

Vi har utviklet en serie med hudpleieprodukter hvor alle produktene er naturlige og mer bærekraftige. Produktene er stappfulle av goodies og superingredienser som finnes i den skandinaviske naturen. Er du usikker på hvilke produkter som passer til deg, så anbefaler vi deg å prøve vår online hudanalyse som vi lanserte i midten av mars. Den gir deg en personlig anbefaling etter at den har analysert din usminkede selfie. 
Ta gjerne kontakt med oss om du ønsker å dele din historie.
Klemmer, Nina